Stads wonen in het groen

Het Smedingplein heeft een unieke ligging aan de rand van het centrum, op loopafstand van levendigheid en voorzieningen, maar ook van natuur en ruimte. Dat is stads wonen midden in het groen!

Direct naast het Smedingplein vindt u onder andere een Albert Heijn, een slijterij en een poelier. Loop een stukje door en u bevindt zich in de Lange Nering, de winkelstraat van Emmeloord. Naast leuke winkels vindt u hier ook diverse horecagelegenheden.

Ontwikkelingen rondom het Smedingplein
Naast de herontwikkeling van het Smedingplein gaat er de aankomende periode nog veel meer gebeuren rondom de locatie. Zo worden er achter het Smedingplein 41 woningen gerealiseerd binnen het project StadsBaken. Ook de Golfslag locatie tegenover het Smedingplein gaat aangepakt worden, een nieuwe projectontwikkelaar heeft het pand gekocht en heeft plannen om het gebouw te transformeren en er een multifunctioneel gebouw van te maken met wonen en werken.

Natuur en ruimte
Het meest unieke aan de Smedingplein locatie is dat u in het centrum woont, maar ook kunt genieten van natuur en ruimte. Vanaf het Smedingplein loopt u zo de groene wijk Bos- en Gaard in, richting het Emmelerbos, de perfecte plek om te wandelen en te fietsen.

Voordelen op een rij

  • Direct naast een supermarkt
  • De winkelstraat op loopafstand
  • Gelegen aan het Smedingpark en op loopafstand van het Emmelerbos
  • Goede ontsluiting met de A6 en de N50.